Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο του Βόλου, προκειμένου να αποτρέψει την διοργάνωση νέου κορωνοπάρτι. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, της Ασφάλειας και της Αστυνομίας με μηχανές και περιπολικά απέκλεισαν την πρόσβαση στους νεαρούς που μέχρι χθες διοργάνωναν πάρτι κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες ημέρες τα παράπονα των περιοίκων στις οδού Τ. Οικονομάκη, Αγ. Νικολάου, Κουμουνδούρου έπεφταν «βροχή» στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σήμερα, με οργανωμένο σχέδιο η αστυνομία έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει «αναίμακτα» όσους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους κανόνες της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πεζόδρομος της Τάκη Οικονομάκη, που μέχρι χθες το βράδυ εκατοντάδες νεαροί χόρευαν στους ρυθμούς μουσικής και έπιναν ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, απόψε είναι έρημος. Το ίδιο και ο κεντρικός πεζόδρομος της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της επιχείρησης ηγείται ο αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Μιλτιάδης Αλεξάκης, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο.

Οι νεαροί και οι νεαρές έχουν σκορπίσει σε δρόμους του κέντρου και στην πλατεία Αγίου Νικολάου, χωρίς να παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτοποιήθηκε ο dj

Στην ταυτοποίηση του οχήματος και του ιδιοκτήτη του ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του dj στο χθεσινό κορωνοπάρτι, επί της Τ. Οικονομάκη, προχώρησε η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του κατόχου του οχήματος θα βεβαιωθεί το πρόστιμο που αντιστοιχεί σε ανάλογες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, παρά τα τσουχτερά πρόστιμα, εκατοντάδες Βολιώτες συγκεντρώνονται τη νύχτα σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης και διασκεδάζουν με δυνατή μουσική, ποτά και αδιαφορώντας πλήρως για τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Πηγή: thenewspaper.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης