Μπαρ στον Βόλο κλείνει για μη τήρηση των μέτρων κατά της Covid-19

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 11:30
Μπαρ στον Βόλο κλείνει για μη τήρηση των μέτρων κατά της Covid-19

Ένα ακόμη μπαρ κλείνει στον Βόλο, για μία εβδομάδα, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση των κανόνων κατά της covid-19, δεν ετηρούντο τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή στο συγκεκριμένο μπαρ, βρίσκονταν και εξυπηρετούντο στον εσωτερικό του χώρο, τέσσερα άτομα-πελάτες που δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την covid-19.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, το μπαρ θα μείνει κλειστό για 7 ημέρες και στους τέσσερις πελάτες επιβλήθηκε επίσης το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Στη Μαγνησία και κυρίως στον Βόλο, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και συνεχείς, αφού η Μαγνησία βρίσκεται στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφονται νέα περιστατικά της covid-19, με μέσο όρο πάνω από 130 άτομα και στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο αναγκάστηκαν να ανοίξουν και νέα κλινική για νοσούντες από τον κορωνοϊό και η κάλυψη των κλινών αγγίζει το 90%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 12:01