Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη, 25 Απριλίου, την 36η Μοτοπορεία τους στον Νομό Αττικής.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να καθόμαστε σπίτια μας και να βλέπουμε στα εκλογικά διαφημιστικά σποτ αυτών που γονάτισαν τη χώρα μας νέες υποσχέσεις για νέες πορείες, τη στιγμή που μήνες πριν συστηματικά μας οδήγησαν στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Τους ιδίους πολιτικούς που πριν από λίγο μάς απειλούσαν και μας φοβέριζαν, τώρα να μας μιλούν συγκαταβατικά και συμπονετικά, ζητώντας για άλλη φορά να τους κρατήσουμε γαντζωμένους στις καρέκλες τους και τα βουλευτικά έδρανα τους. Και για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια να μας λένε ότι έμαθαν από τα λάθη τους και ότι έχουν τη λύση. Ελπίζουμε επιτέλους να μάθουμε και εμείς από τα λάθη μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μοτοσικλετιστές θα σταματήσουν σε πλατείες και κεντρικά σημεία, για να αφυπνίσουν τον κόσμο, και ελπίζουμε έστω κάποιοι να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που τόσο βολικά μας προσφέρουν αυτοί που σε μερικές μέρες θα μας ζητήσουν την ψήφο μας, θέλοντας να ξεχάσουμε προσωρινά τι περάσαμε αλλά και τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αν δεν αντιδράσουμε.

Θα συγκεντρωθούμε στις 18.00 στο πάρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και θα αναχωρήσουμε στις 18,30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης