Ομολόγησε η γυναίκα που βρισκόταν μαζί με τον άτυχο 50χρονο και πατέρα δύο κοριτσιών, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος το απόγευμα της Δευτέρας στο διαμέρισμα του, στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. 

Ο άτυχος 50χρονοςΗ αστυνομία αρχικά προσανατολίστηκε στην αυτοχειρία, καθώς ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο. Ωστόσο, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, τα στοιχεία έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της μοιραίας συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, διαπληκτίστηκε με τον 50χρονο ασφαλιστή για οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς, ο 50χρονος ήταν απελπισμένος καθώς το ποσό ανερχόταν στις 200.000 ευρώ και δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά. Τότε εκείνη πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να τον πνίξει, με αυτόν να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να πήρε μια ζώνη και να κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο. Τότε ήταν που η γυναίκα, όπως είπε στους αστυνομικούς, του τράβηξε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η 47χρονη έψαχνε τον 50χρονο πριν το έγκλημα

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι περίοικοι είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, καθώς άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα. Η ίδια φέρεται είπε στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης