Ζοugla Newsroom

Δύο βίντεο τα οποία δείχνουν την καταδίωξη που συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Εκάλης, μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και μιας μαύρης μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν ένοπλοι, εξασφάλισε το zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται πως οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που μάλιστα πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη 01:10, στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα. Δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μαύρη μοτοσικλέτα Yamaha XT χωρίς πινακίδες, με full face κουκούλες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πυροβόλησαν εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Στο πρώτο βίντεο, το οποίο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η μηχανή των δραστών και στη συνέχεια οι μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ που ακολουθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο δεύτερο βίντεο το οποίο και αυτό έχει ληφθεί από κάμερα ασφαλείας αλλά από άλλη οπτική γωνία, διακρίνεται η μηχανή των δραστών η οποία προηγείται και ακολουθούν οι μηχανές των αστυνομικών με αναμμένους τους φάρους, αφού τους καταδιώκουν. Κάποια στιγμή στο βάθος φαίνεται πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, σταματούν να κινούνται. Είναι η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί.

 

Διαβάστε επίσης: Το σημείο της συμπλοκής με τους αστυνομικούς στην Εκάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης