Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  στον ΗΣΑΠ και συγκεκριμένα στον σταθμό του Ταύρου. Ο μηχανοδηγός του συρμού σταμάτησε το δρομολόγιο για τουλάχιστον 15 λεπτά με την αιτιολογία ότι σε ένα βαγόνι υπήρχε επιβάτης με σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο οδηγός δεν δίστασε να καλέσει την αστυνομία με το αίτημα να συλληφθεί ο άνθρωπος που είχε μαζί του το τετράποδο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο το επεισόδιο το κατέγραψαν οι υπόλοιποι επιβάτες του βαγονιού με τα κινητά τους τηλέφωνα οι οποίοι αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του μηχανοδηγού. Αξίζει να σημειωθεί πως  κανείς από τους επιβάτες του βαγονιού δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για τη επιβίβαση του σκύλου.

Μάλιστα ένας από τους επιβάτες φέρεται να λέει πως δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να βγάλει το ζώο από το τρένο, ενώ ο ιδιοκτήτης του παρακαλούσε τους υπόλοιπους επιβάτες να κάνουν ότι  μπορούν. Ο οδηγός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιβατών όπου δεν δίστασαν να τον «στολίσουν» με διάφορα κοσμητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Λάζαρο Γεωργιάδη που τράβηξε το βίντεο, όλοι οι επιβάτες στάθηκαν στο πλευρό του ιδιοκτήτη του σκύλου, ενώ όπως είπε έπειτα από αρκετή ώρα ο κόσμος αποχώρησε. Ωστόσο ένας δημοσιογράφος που παρευρισκόταν στο σημείο είπε πως θα παραμείνει στο σημείο μέχρι να έρθει η αστυνομία για να αποτρέψει την σύλληψη.

Πρέπει να αναφερθεί πως ο νόμος προβλέπει ότι τα σκυλιά πρέπει να είναι σε κλουβί μεταφοράς ή να φοράνε φίμωτρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης