Στο μικρό νησί της Αντιπάρου τα περιστατικά είναι ελάχιστα, όμως το τηλεφώνημα νωρίς το πρωί της Τρίτης στον αστυνομικό σταθμό σήμανε συναγερμό και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν έναν 19χρονο Έλληνα, γόνο γνωστής οικογενείας της Καρδίτσας, σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι έξω από ένα τουριστικό κατάλυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Πάρου.  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, δεν θυμόταν τι είχε συμβεί και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα εξετάζονται πληροφορίες ότι ο νεαρός δεν ήταν μόνος του στο νησί. Μαζί του ήταν ακόμη δύο νεαρά άτομα, με τα οποία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά βρισκόταν στην Αντίπαρο για διακοπές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι φίλοι του 19χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης μετέβησαν στον αστυνομικό σταθμό και δήλωσαν την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο κάμπινγκ όπου διέμεναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα πραγματοποιεί ο αστυνομικός σταθμός και τώρα μένει να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε ο νεαρός. Πολύτιμη βοήθεια η εξέταση από τους γιατρούς πιθανώς και ιατροδικαστή που θα δώσει διευκρινίσεις για το πώς προκλήθηκε το χτύπημά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης