Μηνυτήρια αναφορά «κατά παντός υπευθύνου, για όλες τις παράνομες ενέργειες στις οποίες έχει καταφύγει η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., συμπαρασύροντας και στελέχη της εκπαίδευσης, προκειμένου να εφαρμόσει με τον στρεβλό τρόπο που η ίδια αντιλαμβάνεται την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση των σχολικών μονάδων» κατέθεσε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Είχε προηγηθεί στις 4 Νοεμβρίου εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία, η οποία καλούσε την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον γενικό γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ., Αλέξανδρο Κόπτση «να απέχουν από οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία αφενός παραβιάζει τον νόμο και αφετέρου επιχειρεί να εκφοβίσει τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων κατά τη διαμόρφωση και έκφραση της άποψής τους στο πλαίσιο της διαδικασίας των άρθρων 33 επ. ν. 4692/2020».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τους καλούσε «να απέχουν από οποιαδήποτε προσβλητική εις βάρος της Δ.Ο.Ε. αναφορά, που θίγει το κύρος της οργάνωσης και συκοφαντεί αυτήν στα μέλη της αλλά και στην ελληνική κοινωνία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης