Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα. Το κινητό της 44χρονης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, ενώ όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειάς της, ο λογαριασμός της στο Viber έχει ανοίξει και μάλιστα κάποιος άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης» είπε ο δικηγόρος της Ειρήνης Λαγούδη μιλώντας στην εκπομπή της Ζίνας Κουτσελίνη την Τρίτη.

«Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της» πρόσθεσε.

«Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» επεσήμανε ο κ. Ταουξής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τις αποκαλύψεις του κ. Ταουξή:

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν ο λογαριασμός Viber της Ειρήνης Λαγούδη ενεργοποιήθηκε μέσω του κινητού της, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται στα χέρια κάποιου και έτσι μέσω του σήματός του μπορεί να εντοπιστεί από τις αρχές.

Εικάζεται, όμως και το ενδεχόμενο το Viber να ενεργοποιήθηκε από τον υπολογιστή της 44χρονης τον οποίο επίσης ψάχνουν οι Αρχές. Ο λογαριασμός στο Viber της 44χρονης έχει ανοίξει και μάλιστα κάποιος άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το zougla.gr επικοινώνησε με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γεώργιο Τσούκαλη ο οποίος τόνισε πως οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

«Βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο της αναζήτησης πληροφοριών για την υπόθεση» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν κενά στις ώρες από τη στιγμή που το αυτοκίνητο της Ειρήνης πέρασε από τις κάμερες που βρίσκονται στον δρόμο μέχρι την ώρα που σταμάτησαν οι δείκτες του οχήματος».

«Έχουμε μαρτυρία νεαρού στη Νέα Μάκρη που επιβεβαίωνει τις καταθέσεις κι άλλων μαρτύρων στην περιοχή που βρέθηκε η 44χρονη» σημείωσε και κατέληξε πως τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα δώσουν μια πιο σαφή εικόνα στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: «Μαύρη τρύπα» στην υπόθεση της 44χρονης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης