Έφοδο σε πολυτελείς βίλες στη Μύκονο έκανε χθες βράδυ η αστυνομία προκειμένου να «ξετρυπώσει» ένα ακόμα παράνομο πάρτι που διοργανώνουν κάποιοι παρά τις απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί στο «νησί των ανέμων». Τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού, στο κοσμοπολίτικο νησί το έχουν θέσει σε ειδικό καθεστώς νυχτερινού lockdown αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν πτοεί κανέναν, ούτε όμως και τις ομάδες αστυνομικών που «σαρώνουν» το νησί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, χθες βράδυ αστυνομικοί πήγαν σε συγκεκριμένες βίλες του νησιού χωρίς να αποδειχθεί πάντα ακριβής η πληροφόρηση που είχαν. Όμως σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις οι καλεσμένοι έφυγαν όπως όπως και οι διοργανωτές δεν γλίτωσαν το πρόστιμο των πενήντα χιλιάδων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα… βράχια ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ανάμεσα τους καλοντυμένες κυρίες με τους συνοδούς τους να τους κρατούν από το χέρι για να μην γλιστρήσουν αλλά και αρκετοί εργαζόμενοι από τις εταιρίες που είχαν αναλάβει την διοργάνωση. Το σίγουρο είναι ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, παρά την προσπάθεια των υπευθύνων να κρατήσουν τα σημεία όπου γίνονται τα πάρτι κρυφά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των drones ή των αστυνομικών. 

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι την Δευτέρα θα βρεθεί στη Μύκονο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος και από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης