Ξεσπά η γυναίκα του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου της Αθήνας, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, έξω από beach bar στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου.

Η Αφροδίτη Κλεάνθους δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για την επίθεση που δέχθηκε ο Κύπριος σύζυγός της, στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, όταν το θύμα αρχικά διαπληκτίστηκε με συμπατριώτη του μέσα στο κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού τον απομάκρυνε για να εκτονωθεί η κατάσταση. Ωστόσο, αυτός επιχείρησε να ξαναμπεί στον χώρο του, οπότε επενέβησαν εκ νέου ο 34χρονος μπράβος που επόπτευε το beach bar και ο 25χρονος υπάλληλός του.

«Ο άντρας μου Βαγγέλης Πέππος, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιός μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατική της Αθήνας σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα από γνωστό σεκιουριτά του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ’ αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να ‘στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ’ αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου», αναφέρει μέσω ανάρτησής της στο Facebook η Αφροδίτη Κλεάνθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μας απαγόρευσαν την είσοδο. Ήμασταν μέσα και διασκεδάζαμε και μας ζήτησαν να φύγουμε από το μαγαζί, αφού είχαν κιόλας βγάλει έξω τον Βαγγέλη και τον είχαν χτυπήσει»,  τονίζει σε άλλο σχόλιό της η σύζυγος του άτυχου άνδρα.

Διαβάστε επίσης: Mύκονος: Μπράβος ξυλοφόρτωσε Κύπριο έξω από μπαρ και τον έστειλε στο νοσοκομείο, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 15:20

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης