Μεγάλα είναι τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στις περιοχές στους πρόποδες της Πάρνηθας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έφερε η «Μήδεια».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιφερειακή οδός Πεντέλης-Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως τον Άγιο Πέτρο, η επαρχιακή οδός Ελευσίνας-Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας προς τα Βίλια. Κλειστή παραμένει η οδός Αναστάσεως, από το νεκροταφείο του Παπάγου προς τον Υμηττό, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος Πυροφυλακίου Καισαριανής, και η επαρχιακή οδός Καπανδριτίου προς τον Βαρνάβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κηφισιά, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά σε σύγκριση με το πρωί, ενώ τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν ικανοποιητικά στους κεντρικούς δρόμους της Δροσιάς και της Άνοιξης. Ανοιχτή είναι η Λεωφόρος Κρυονερίου και ο κεντρικός δρόμος του Αγίου Στεφάνου, αλλά πολύ πιο δύσκολη είναι η κίνηση στα στενά. Το ίδιο ισχύει για το Μενίδι, τα Άνω Λιόσια, τη Βαρυμπόμπη και τους Θρακομακεδόνες.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς, μόλις σκοτεινιάσει και η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν, οι περισσότεροι δρόμοι θα παγώσουν και όσοι είναι ανοιχτοί αυτή τη στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα, θα κλείσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης