Λέγεται Christiane Weidemann και ζει μόνιμα στα Πιτσίδια!

Ζει από κοντά τον αγώνα και τη αγωνία όλων μας στις ημέρες της κρίσης και κυρίως τις δύσκολες ώρες που ζουν υπηρεσίες που είναι δίπλα στον πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέποντας τους λιγοστούς φορείς και ανθρώπους να προσφέρουν από το υστέρημά τους για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού για το Κέντρο Υγείας Μοιρών, τη μοναδική μονάδα δημόσιας υγείας στη Μεσαρά, αποφάσισε να πράξει το ίδιο.

Έτσι, έδωσε ένα ποσό στο φαρμακείο των Πιτσιδίων για την αγορά υλικού που είχε ανάγκη το Κ. Υ. Μοιρών και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων παραλήφθηκε και χθες το μεσημέρι παραδόθηκε στο Κ. Υ. Μοιρών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεκτάριος Τσιτερής και ο ταμίας Δαμουλής Τσιριντάνης παρέδωσαν μια παλέτα με υλικό στην κ. Μαρία Μπότση, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Το υλικό αυτό το είχαμε μεγάλη ανάγκη, αφού είναι υλικό αναλώσιμο που μας χρειάζεται καθημερινά” είπε η κ. Μπότση!

Είναι μια πράξη που ανοίγει δρόμο και δείχνει δρόμο, για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, καθώς το Κέντρο Υγείας είναι ένας χώρος που είτε οι ίδιοι προσωπικά, είτε τα μέλη των οικογενειών μας έχουμε περάσει και που αυτή τη δύσκολη εποχή έχει μεγάλη ανάγκη και επιθυμεί τη στήριξή μας.

Θερμόμετρα, καθετήρες, γάντια, σύριγγες, οτοσκόπια, επίδεσμοι, συσκευές ορού, λευκοπλάστ, βαμβάκι κ.α. είναι απαραίτητα για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του Κ. Υ.

Όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς της Μεσαράς θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν, θα πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: e-mesara

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης