Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο ένας τραυματίας του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε την Δευτέρα στην οδό Ναυπάκτου.

Μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα παρέσυρε έναν πεζό 65 περίπου ετών την ώρα που ενδεχομένως προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Ο πεζός έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε επίσης αλλά πιο ελαφρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ασθενοφόρο καθώς το ένα και μοναδικό που εργαζόταν είχε μεταφέρει ασθενή στο Αγρίνιο. Έτσι το ΕΚΑΒ αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο από το Αγρίνιο.

Το μόνο θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι το ασθενοφόρο του Μεσολογγίου επέστρεφε από το Αγρίνιο και συμπτωματικά εκείνη την ώρα βρισκόταν λίγο μακρύτερα από το συμβάν και έσπευσε σύντομα παραλαμβάνοντας τον σοβαρά τραυματία δεδομένου ότι είχε και ασθενή. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με Ι.Χ.

Το πρόβλημα της έλλειψης ασθενοφόρων δημιουργήθηκε επειδή αρκετοί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ αρνούνται να εμβολιαστούν και έτσι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: aixmi-news.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης