Ένα παιδί πέντε ετών κινδύνευσε να πνιγεί στο Μεσολόγγι, όταν κατάπιε ένα κέρμα, το οποίο σφήνωσε στο λαιμό του, με την επέμβαση ενός αστυνομικού να αποδεικνύεται σωτήρια.

Την είδηση έκανε γνωστή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, αναφέροντας πως το παιδί κατάπιε ένα 50λεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας. Για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ευχαριστήρια επιστολή Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, μέσα από την επιστολή αυτή, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια καθώς και την ευγνωμοσύνη τους, στο πρόσωπο του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό.

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.»

Με εκτίμηση ο πρόεδρος

της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Πηγή: agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης