Εξαιτίας της καταλίσθησης που σημειώθηκε στο ύψος της Πούντας, στην Αιγιάλεια στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών και συγκεκριμένα στο στο 163ο χιλιόμετρο, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Δέκα λεπτά πριν τις 22.00, οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο δρόμος έχει δοθεί μερικώς στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία διεκόπη και στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου Πατρών, στο ύψος του Διακοφτού, εξαιτίας άλλης κατολίσθησης. Η παλαιά εθνική οδός δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 21.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως τέσσερα μηχανήματα της Περιφέρειας έσπευσαν στα σημεία των κατολισθήσεων, ώστε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να παραδώσουν ξανά στην κυκλοφορία τον δρόμο. Στο μεταξύ, σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει ζητήσει να βρίσκονται σε επιφυλακή και όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών δυσκολεύουν τις οδικές επικοινωνίες, γι’ αυτό συνίσταται στους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα Ι.Χ. και στις δύο εθνικές οδούς σημείωσαν ουρές χιλιομέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης Κατακλυσμός στην Αθήνα

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης