Σοκαρισμένος με την σύλληψη του σκηνοθέτη Δημ. Ινδαρέ και των δύο γιων του δηλώνει δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή».

Ιδιαίτερα για το ένα από τα παιδιά του σκηνοθέτη, με τον οποίο είναι φίλοι, ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευσταθίου, σε ανάρτησή του στο facebook καταγγέλλει πως τον πήραν με «πιτζάμες και χωρίς παπούτσια τον πήγαν στο τμήμα», ενώ σημειώνει πως παρότι έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος τους, δεν τους έχει «επιτραπεί  να συναντηθούν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο facebook:

«Περα απο την αδικαιολογητη βια, εχω σοκαριστει με την παραπληροφορηση που διακινει η αστυνομια.

Ειναι τραγικο ψεμα πως τα παιδια συμμετειχαν στην καταληψη. Ενας απο τους δυο γιους ειναι φιλος μου, ασκουμενος δικηγορος, μουσικος – και ειναι επιβεβαιωμενο απο μενα προσωπικα πως δεν ειχε κανεναν απολυτως οργανωτικο ρολο στην καταληψη. « – αλλα το λαικο δικαστηριο βιαστηκε στο μεταξυ να βγαλει τυφλα συμπερασματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από επικοινωνία με την ΓΑΔΑ γνωρίζω επισης οτι τα δυο παιδιά εξετάζονται για κακοποιηση σε δημοσιο νοσοκομέιο, και ο πατέρας έχει σπασμένα γυαλιά και ακουστικό βαρηκοΐας. Να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει ποινική δίωξη, δεν έχει επιτραπεί ακόμα στα παιδιά να συναντηθούν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο.

Τα καλα νεα: η αληθεια δεν θα αργησει να φανερωθει. Μαθαινω πως δεκαδες γειτονες ειδαν το περιστατικο απο τα μπαλκονια τους και επιθυμουν να καταθεσουν και να επιβεβαιωσουν την εκδοχη της οικογενειας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης