Αλεξίσφαιρα γιλέκα που έγραφαν «POLICE», ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ με σήμα «Ελληνική Αστυνομία», ένα τσαντάκι μέσης που προσομοίαζε με αυτά που συνήθως μεταφέρουν τον οπλισμό τους αστυνομικοί, ένα πτυσσόμενο γκλοπ αλλά και έναν ασύρματο συντονισμένο στην συχνότητα της αστυνομίας ήταν εξοπλισμένοι οι τέσσερις δράστες που εισέβαλαν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντούν, είναι προβληματισμένοι από τον «εξοπλισμό» των «συναδέλφων» τους και πως βρέθηκε στα χέρια τους. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα πιστόλι – κρότου, ρέπλικα, με το οποίο οι συλληφθέντες απείλησαν τον υπάλληλο, πακιστανικής καταγωγής.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες για το περιστατικό με το οποίο σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό των προσωπικών διαφορών. Ταυτόχρονα, οι συλληφθέντες θα εξεταστούν για την περίπτωση που συμμετείχαν και σε άλλες παράνομες ενέργειες. Με την δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης