Άφαντος παραμένει ο 30χρονος «Ρουσλάν «που βρέθηκε ερωτικά με το 14χρονο κορίτσι από τη δομή στη Νέα Σμύρνη. Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης οι αρχές τον αναζητούν για να του περάσουν χειροπέδες.

Το κορίτσι όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα» μέσα από τις δύο πολύωρες καταθέσεις του στην παιδοψυχολόγο της αστυνομίας αποκάλυψε πως δρούσαν οι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου που έβγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις καταγγελίες για τον Πατέρα Αντώνιο. Η δράση τους όμως αποκαλύπτεται και από τις καταθέσεις μαρτύρων – που φέρνει στο φως η «Ζούγκλα» – ανάμεσα στους οποίους είναι η αδερφή του κοριτσιού, η κοινωνική επιμελήτρια που κινητοποίησε τις αρχές αλλά και ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που οδήγησαν οι κατηγορούμενοι την 14χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κορίτσι κινδυνεύει .»

Η κοινωνική επιμελήτρια που εργάζεται στη δομή όπου φιλοξενείται το κορίτσι θα μάθει από ένα άλλο κορίτσι τα όσα συμβαίνουν στην 14χρονη:

«Σύμφωνα με την φίλη της 14χρονη ο Ταχήρ της έχει κάνει συμφωνία να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα και πιστεύω ότι το κορίτσι κινδυνεύει .Επίσης μου είπε να μην αφήσω το κορίτσι να φύγει από τη δομή σήμερα. Εγώ μίλησα με την 14χρονη και μου είπε ότι χθες είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας αλλά το όνομα του ξενοδοχείου δεν μου το είπε. Στο ξενοδοχείο ήταν με ένα άντρα 30 ετών που έχει τρία παιδιά,έναν 22χρονο και έναν 17χρονο. Ο ένας από αυτούς έσπασε το νιπτήρα ,ο 30χρονος αφόδευσε στο δωμάτιο και όλοι μαζί πετούσαν από το παράθυρο βρεγμένα χαρτιά υγείας.Μου είπε ότι με τον έναν ήταν σε ένα δωμάτιο κλεισμένη χωρίς να μου πει κάτι παραπάνω. Προσπάθησα να τη μεταπείσω να μην φύγει αλλά μου είπε ότι δεν γίνεται να μην φύγει γιατί έχει κλείσει μία δουλειά χωρίς να μου πει κάτι πιο συγκεκριμένο. Επειδή δεν μπορούσα να την μεταπείσω μίλησα με την αδερφή της η οποία επίσης φιλοξενείται στη δομή και της ζήτησα να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Όπως με ενημέρωσε η 14χρονη της είπε ότι συμφώνησαν με τον Ταχήρ να εκδίδεται για 100 ευρώ για κάθε συνάντηση. Επιπλέον θα της παρέχουν σπίτι στην Ελευσίνα όπου θα γίνονται οι συνευρέσεις καθώς και ρούχα και εσώρουχα. Της πήρε το κινητό της για να μη φύγει αλλά έφυγε η 14χρονη χωρίς κινητό και κατά τις 20:00 το κινητό χτύπησε και η αδερφή της προσποιήθηκε την ίδια και έτσι μάθαμε ότι είχαν ραντεβού έξω από το μετρό της Αγίας Μαρίνας για να φύγουν για Ελευσίνα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι αποκαλύψεις από την αδερφή μου.»

Η ανήλικη αδερφή της 14χρονης περιγράφει στους αστυνομικούς τη συνομιλία που είχε μαζί της.

«Τη ρώτησα τι έχει γίνει. Μου είπε ότι έχει μία παρέα  από άνδρες που της πρότειναν να εκδίδεται  και να είναι σερβιτόρα σε ένα μαγαζί χωρίς να μου πει ακριβώς σε ποιο μαγαζί. Μου είπε ότι κάνει παρέα λίγο καιρό με αυτά τα άτομα και θα της προσφέρουν σπίτι  όλα τα έξοδα του σπιτιού πληρωμένα, 400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη  που θα συναντάει και θα κάνει σεξ μαζί του. Το σπίτι αυτό όπως μου είπε είναι στην Ελευσίνα και σήμερα θα πήγαινε για πρώτη φορά για να συνευρεθεί με πελάτη. Επίσης μου είπε ότι θα της πληρώνουν τα ρούχα  που φοράει και τα εσώρουχα για να κάνει τη δουλειά .»

«Έγραψαν με κραγιόν μια φράση στα τούρκικα .»

Ο ρεσεψιονίστ στην κατάθεσή του περιγράφει ότι στις 19 Μαρτίου εμφανίστηκαν στο ξενοδοχείο τρεις άντρες και μία κοπέλα και του ζήτησαν δύο δωμάτια. Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου ήταν εκείνος που του έδωσε την ταυτότητα του που έγραφε το όνομά του και όχι αυτό που είχε συστηθεί ψευδώς στο κορίτσι ως Στέφανος Γουναράς. Χρειάστηκε μάλιστα να τους κάνει δύο φορές παρατήρηση καθώς από τις κραυγές ενοχλούσαν τους άλλους ενοίκους. Πρώτα αποχώρησαν όπως περιγράφει οι δύο κατηγορούμενοι που βρίσκονται ήδη στη φυλακή και στη συνέχεια ο Ρουσλάν με το κορίτσι .Όταν ανέβηκε η καθαρίστρια δεν πίστευε στα μάτια της: Είχαν προκαλέσει φθορά στο νιπτήρα του μπάνιου και τον τοίχο ενώ κάποιος είχε αφοδεύσει μέσα στο άλλο δωμάτιο και κάποιος είχε γράψει στον καθρέφτη με κραγιόν μία φράση στα τούρκικα.

Ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου μετά από παραινέσεις και με τη θέλησή του έστειλε στους αστυνομικούς 7 αρχεία βίντεο και ένα στιγμιότυπο οθόνης στο οποίο εμφανίζεται συζήτηση μεταξύ των δύο από τους τρεις άνδρες με φράσεις όπως

«Gia doulia pame,Na milisoume sthn a… gia visita .”

Οι αρχές εξετάζουν αν εκτός από την 14χρονη οι τρεις άνδρες είχαν στοχοποιήσει και άλλα κορίτσια .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης