Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του πολύνεκρου ναυτικού δυστυχήματος στην Αίγινα. Σύμφωνα με νέα μαρτυρία στις ανακριτικές αρχές, στο ταχύπλοο επέβαινε και μια 30χρονη γυναίκα.

Μετά την αποκάλυψη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, ότι δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 77χρονου στο τιμόνι του ταχύπλοου και τη μαρτυρία επιβάτη της λάντζας, ότι στο ταχύπλοο επέβαινε ζευγάρι νεαρών ατόμων που δεν είχε δηλωθεί στη λίστα επιβατών, νέα κατάθεση αναφέρει ότι μία νεαρή γυναίκα καθόταν δίπλα στον 77χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ δύο επιβαινόντες στο ταχύπλοο, υποστηρίζουν ότι, όταν έφθασαν στο λιμάνι της Πέρδικας, επιβιβάστηκαν σε ταξί και μετέβησαν στο σπίτι του 77χρονου γιατί «δεν ήξεραν τι να κάνουν».

Η δικηγόρος των αδερφών Τρίμη, Τατιάνα Τσιρακοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απευθύνει έκκληση σε όποιον οδηγό ταξί της Αίγινας μετέφερε λίγο μετά το τραγικό ναυάγιο το ηλικιωμένο ζευγάρι, που φέρεται να επέβαινε στο μοιραίο ταχύπλοο και αποβιβάσθηκε στο λιμάνι της Πέρδικας, να συμβάλει με κατάθεσή του, στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Κάνουμε έκκληση στον οδηγό του ταξί (εάν βεβαίως υπάρχει), έναν από τους περίπου 30 που έχει η Αίγινα συνολικά, να εμφανιστεί στην Ε’ Τακτική Ανακρίτρια Πειραιά και να καταθέσει, συμβάλλοντας έτσι στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Κάνουμε έκκληση στον πρόεδρο των αυτοκινητιστών Αίγινας να μας συνδράμει στην έρευνά μας αυτή, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης