Βουβός θρήνος στην εξόδιο ακολουθία των αδικοχαμένων αδελφών Τσάπα στη Μακρινίτσα, όπου συγγενείς και φίλοι τούς αποχαιρέτησαν από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Aρκετός κόσμος βρέθηκε στον ναό για να αποχαιρετήσει τα δύο αδέρφια, την 28χρονη, που αφήνει πίσω της ένα παιδάκι, και τον 30χρονο αδερφό της, που έσπευσε σε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εν διαστάσει σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαύρο χρώμα πένθους για την Κωνσταντίνα, πένθος και για τον Γιώργο, αλλά το χρώμα άσπρο. Δεν είχε προλάβει να επισημοποιήσει τη σχέση του και να βρεθεί στην εκκλησία, οπότε το χρώμα ήταν άσπρο και γι’ αυτό μοιράζονταν και οι μπομπονιέρες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη και πολλοί αδυνατούν να πιστέψουν ακόμα και σήμερα αυτό που συνέβη. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς των δύο παιδιών, ο πατέρας Απόστολος και η μητέρα Αθανασία, που αποχαιρέτησαν τα βλαστάρια τους, έχοντας ως μόνη παρηγοριά τους πλέον στη ζωή τον δίχρονο εγγονό τους, καρπό του γάμου της 28χρονης Κωνσταντίνας με τον 31 ετών σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι και ο δολοφόνος της.

Πηγή: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης