Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το ρεπορτάζ της Νέας Κρήτης για τους μαθητές του Γυμνασίου Γουβών που ελλείψει αιθουσών αναγκάζονται να κάνουν μάθημα στο προαύλιο του σχολείου και σε παγκάκια!

Το σοβαρό αυτό θέμα δημιούργησε μεγάλη αίσθηση και κινητοποίησε τις αρμόδιες Αρχές, ενώ αντιπροσωπία γονέων και μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου συναντήθηκε χθες το πρωί με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη, από τον οποίο πήραν την υπόσχεση ότι σύντομα θα έχουν αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι σε 20 ημέρες θα έρθουν οι λυόμενες αίθουσες για τη στέγαση των τμημάτων που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν μάθημα στην αυλή του σχολείου, κάτω από τα πεύκα και σε παγκάκια, με τους μαθητές εκτεθειμένους σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες, όπως η χθεσινή καταιγίδα.

Επίσης, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε στους γονείς ότι αναζητούνται δύο αίθουσες εντός του χώρου της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών, ώστε να γίνονται προσωρινά τα σχολικά μαθήματα, έως ότου φτάσουν οι λυόμενες αίθουσες στο σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης