Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ νεκροί τέσσερις άνδρες, ηλικίας 34 έως 50 ετών.

Η αστυνομία αφού ενημερώθηκε από τη σύζυγο του ενός, – η οποία είχε μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά – αμέσως σήμανε συναγερμό στην περιοχή για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανδρών. Η αστυνομία εντόπισε τις σορούς μέσα σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4:00 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών. Το πιθανότερο σενάριο, που εξέταζαν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Στα βίντεο του Ηλέκτρα Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός (Ηλέκτρα TV) φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τα πτώματα των άτυχων ανδρών. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή, υπό τον φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις άνδρες νεκροί σε σπήλαιο στο Λουτράκι

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης