Δύο σπίτια, τρία παραπήγματα σε ένα χωράφι και όλα αυτά κρυμμένα πίσω από μια ψηλή μάντρα στην πλευρά του δρόμου στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών.

Εκεί είχε στηθεί μία από τις πολλές πιάτσες ναρκωτικών στην Δυτική Αττική την οποία έκλεισαν αστυνομικοί από το τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών με την βοήθεια συναδέλφων τους από την Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής αλλά και με τη συμμετοχή αστυνομικού σκύλου που «ξετρύπωσε» τις παράνομες ουσίες. Μάλιστα, οι «υπηρεσίες» που προσέφεραν οι έμποροι αφορούσαν και την χρήση των ουσιών μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα περαστικών και κυρίως… αστυνομικών. Σύμφωνα με την αστυνομία, «σε ειδικά διαμορφωμένο αυτό χώρο, οι τοξικοεξαρτημένοι αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες και πολλές φορές έκαναν απευθείας χρήση εντός αυτού, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενη σύλληψή τους από την αστυνομία, κατά την αποχώρηση τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από επιχείρηση που έγινε στην περιοχή συνελήφθησαν έξι ατομα, μέλη της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες. Ειδικότερα, ένα μέλος της σπείρας ήταν επιφορτισμένο να κατευθύνει τους χρήστες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, άλλο μέλος έπαιρνε τα χρήματα, άλλος έδινε τις ναρκωτικές ουσίες και άλλος είχε αναλάβει να κρύβει το παράνομο εμπόρευμα σε διπλανό οικόπεδο. Από τις έρευνες βρέθηκαν 107 γραμμάρια ηρωίνης, 25 γραμμάρια κοκαΐνης, 410 ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας, 2 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και 615 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης