Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης προκάλεσε την ολιγοήμερη διακοπή της δίκης του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 5 Οκτωβρίου, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης του κ. Διώτη, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που προσκομίστηκε στο δικαστήριο, ο Ιωάννης Διώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ζάλης, αστάθειας, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις του, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία πρόκλησής τους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Πολυχρόνης Τσιρίδης, υποβάλλοντας το αίτημα διακοπής είπε χαρακτηριστικά: «Ο ίδιος θέλει να είναι εδώ να ”καθαρίσει” το όνομά του για μια υπόθεση ανύπαρκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιωάννης Διώτης καλείται να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο αφορά στους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση μετά το Ειδικό Δικαστήριο που δίκασε τον πρώην υπουργό Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης