Άρχισε την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στη Νεάπολη, με τις καταθέσεις μαρτύρων, η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη μετά από επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στο εδώλιο κάθονται έξι άτομα για συμπλοκή, ενώ τα πέντε κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Κατσούλης είχε μεταβεί με φίλους του στο Ηράκλειο από τον Πειραιά για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρόδοτο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Ηροδότου κινήθηκαν προς την εξέδρα των φιλάθλων του Εθνικού για να αποσπάσουν την σημαία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο 46χρόνος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο Βενιζέλειο και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου μετά από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπήρξαν εντάσεις, ενώ κατέθεσαν μέσα σε φορτισμένο κλίμα και συγκίνηση μεταξύ άλλων ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του άτυχου φιλάθλου.

Η δίκη διακόπηκε και αναμένεται να συνεχισθεί τη Δευτέρα, ενώ οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν φθάνουν τους 40.

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης