Άγριο έγκλημα έγινε το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 10.30 π.μ. σε ένα μαγαζί που λειτουργεί ως ουζερί – ταβέρνας δολοφονήθηκε μία 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκείνη την ώρα.

«Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, σύμφωνα με  πληροφορίες, αλλά υπάρχουν και μαρτυρίες που λένε ότι ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε από πελάτες της ταβέρνας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα καταγόταν από τη Σωτηρίτσα και ζούσε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει για να εργαστεί στην ταβέρνα του αδερφού της, ο οποίος αρρώστησε βαριά. Ο σύζυγος της είχε μείνει στην Αθήνα και ανέβηκε σήμερα στη Σωτηρίτσα για να την σκοτώσει.  

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε οκτώ φορές από τον 54χρονο σύζυγό της. Στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει την πρόσβαση και παίρνει ήδη καταθέσεις από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: larissanet.gr

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης