Τρεις ημέρες έμεινε παγιδευμένος σε τσμενταύλακα και σώθηκε χάρη στην αγάπη του αφεντικού του που δεν σταμάτησε να τον αναζητεί και σε πυροσβέστη που είχε τελειώσει τη βάρδια του και έσπευσε να βοηθήσει, ένας γλυκύτατος σκυλάκος στο Αμούρι Λαμίας.

Το συμπαθέστατο τετράποδο είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και το αφεντικό του Γιώργος Αλαμπάνος, που είναι πυροσβέστης, δε σταμάτησε να το αναζητεί με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Γύρω στις 7 το πρωί σε ένα τσιμενταύλακα που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του ζωντανού, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένο και κινδύνευε η ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδοποίησε το συνάδελφό του Δημήτρη Πάνου, που μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του και εκείνος πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.

Ο τετράποδος φίλος αν και ταλαιπωρημένος δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εξέταση από τον κτηνίατρο, έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης