Ένα τροχαίο το οποίο ευτυχώς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας επί της οδού Παπανδρέου στη Λαμία, έξω από Σούπερ Μάρκετ.

Ολα συνέβησαν στο ύψος του ξενοδοχείου ΦΘΙΑ, όταν ένας οδηγός, από την Λάρισα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που δεν γνώριζε την περιοχή, επιχείρησε κατά τις μαρτυρίες να κάνει αναστροφή για να αλλάξει κατεύθυνση στο μέσον του δρόμου και έχοντας κατεύθυνση προς τη ΔΕΥΑΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή με κατεύθυνση προς την Π.Ε.Λ κατέβαινε ένας οδηγός που προσπαθώντας την τελευταία στιγμή να αποφύγει τη σύγκρουση, έστριψε ακαριαία το τιμόνι του καταλήγοντας στο τοιχάκι επί της οδού Σολωμού.

Το ευτύχημα είναι ότι οι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν, ενώ το όχημα που έκανε την αναστροφή δεν υπέστη υλικές ζημιές. Όσον αφορά το τζιπ στο οποίο επέβαινε ο Λαμιώτης οδηγός υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία προκειμένου να καταγράψει και να διερεύνησει τα ακριβή αίτια του συμβάντος καθώς και η οδική βοήθεια προκειμένου να ξεκολλήσει το ακινητοποιημένο όχημα από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamianow.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης