Ξέσπασε ο αδελφός της 19χρονης Μαρίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

«Φασισμός αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι Ή ΙΔΙΑ ΜΟΥ Ή ΑΔΕΡΦΗ επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ … #ΖΩΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεαρός, ο οποίος ανήρτησε στο προφίλ του και φωτογραφία μαζί με την 19χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα είχε μόλις βγει διάλειμμα από το φροντιστήριό της και είχε καθίσει μαζί με δύο φίλες της σε ένα παγκάκι. Την ίδια ώρα γινόταν το συλλαλητήριο για τον Παύλο Φύσσα. Τα ανυποψίαστα κορίτσια δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν όταν ξεκίνησε ο πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και τις αστυνομικές δυνάμεις. Έτσι, η Μαρία δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο, είτε από πέτρα είτε από φωτοβολίδα, και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.

Για τα σοβαρά επεισόδια στο Αγρίνιο συνελήφθησαν έξι άτομα (ηλικίας 15, 17, 19, 20, 28 και 31 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση σχετικά με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Το άτομο που χτύπησε τη 19χρονη δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και για τον λόγο αυτόν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στην κεντρική πλατεία αναμενόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διακομίστηκε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης