Νέα προθεσμία για το μεσημέρι της Τετάρτης πήρε ο 39χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης ΚουμπούρΑ στη Λαμία.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο όπου προσήχθη ο κατηγορούμενος, τον περίμεναν τα αδέλφια του θύματος και του φώναζαν να πει την αλήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φερόμενος ως δράστης είχε προσαχθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή στη Λαμία το περασμένο Σάββατο, είχε πάρει προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι και όπως είπε ο δικηγόρος του, «προέκυψαν ορισμένα στοιχεία τα οποία χρειάζονται διευκρίνιση», ζητώντας νέα προθεσμία 24 ωρών.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου σε δηλώσεις του σημείωσε «πρόβλημα επικοινωνίας» με τον πελάτη του.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport, το DNA του 39χρονου ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια με αυτό του δολοφόνου της 45χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 28 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα» φέρεται να είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή φέρεται να δήλωσε: «Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις».

Το βίντεο που δημοσίευσε ο 39χρονος

Περιοδείες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις στη Θεσσαλία ως μέλος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα πραγματοποιούσε ο 39χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ευρυτανία. 

Σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης