Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη ότι σημαίνον στέλεχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου φορέα μεταφορικού έργου στην Κρήτη φέρεται να οργάνωσε κλοπή δεμάτων από την αποθήκη του συγκεκριμένου φορέα πριν λίγες ημέρες. Για την υπόθεση μάλιστα σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς αποκαλύφθηκε η δράση του συγκεκριμένου ατόμου, αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο κατηγορείται ότι συνεργάστηκε για την κλοπή.

Πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία αλλά και από συναδέλφους του φερόμενου ως εμπνευστή της κλοπής αναφέρουν ότι όλα αποκαλύφθηκαν όταν οι δύο παραλήπτες τριών δεμάτων αναζήτησαν τα δέματά τους, αλλά διαπιστώθηκε ότι εκείνα δεν βρίσκονταν στον χώρο όπου θα έπρεπε να είναι. Οι ιδιοκτήτες των δεμάτων είναι ο πρώτος επαγγελματίας στον χώρο των οχημάτων καθώς κι ένας αθλητής που δραστηριοποιείται στην Κρήτη αλλά κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα. Ο πρώτος επρόκειτο να παραλάβει ένα εξάρτημα αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ και ο δεύτερος ένα πεσκέσι με τρόφιμα και ρούχα από τους γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, όταν ο άνθρωπος που είχε παραγγείλει το εξάρτημα θέλησε να πάει να το παραλάβει, διαπίστωσε ότι το δέμα είχε φτάσει, αλλά δεν βρισκόταν στην αποθήκη. Οι εργαζόμενοι αναρωτήθηκαν τι έγινε το δέμα, έκαναν μία πρώτη έρευνα που δεν οδήγησε πουθενά και σκέφτηκαν να δουν μήπως οι κάμερες δώσουν κάποια λύση…

Πράγματι το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει «έριξε φως» στη μυστηριώδη εξαφάνιση των δεμάτων. Αυτό που προέκυψε από την αναλυτική διερεύνηση που έγινε και από την αστυνομία είναι ότι τα δέματα τα πήρε κάποιο άτομο που δεν φαινόταν καλά γιατί φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνoϊό, αλλά φαινόταν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ότι τα τρία δέματα φορτώνονταν σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν τις πινακίδες του οχήματος αυτού βρέθηκαν προ εκπλήξεως… Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του συγκεκριμένου φορέα. Αμέσως σήμανε συναγερμός αφού φαινόταν σε πρώτη φάση ότι η κλοπή είχε σχέση με εργαζόμενο του φορέα αυτού.

Η υπόθεση άρχισε να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι το όχημα διαθέτει gps. Αναλύοντας τα δεδομένα που τους παρείχε το σύστημα, είδαν ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε τη συγκεκριμένη ημέρα προς μια συγκεκριμένη περιοχή, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του υπαλλήλου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου. «Ο εργαζόμενος του φορέα φέρεται να έβαλε δικό του άνθρωπο να πάρει τα δέματα και στη συνέχεια τα φόρτωσε στο αυτοκίνητο» σχολίασε αρμόδια πηγή και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο εξάρτημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, όμως από την Αστυνομία σχηματίζεται αυτεπάγγελτα δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξελίξεις όμως ήταν καταιγιστικές και στο εργασιακό περιβάλλον του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο, όπως τόνισαν συνάδελφοί του, υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ.

Πηγή: creta24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης