Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε η δηλητηρίαση των 22 μαθητών έχει διατάξει η Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης για το περιστατικό που θορύβησε την τοπική κοινωνία.

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγιεινής του Ρεθύμνου θα εξεταστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τα παιδιά πήραν πρωινό στο ξενοδοχείο (που άνοιξε μόνο για τα παιδιά) αλλά και γέυμα σε γνωστή ταβέρνα του Ρεθύμνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, έχουν φύγει από το νοσοκομείο και έχουν εκδηλώσει επιθυμία να μη δώσουν συνέχεια σε αυτή την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι 22 μαθητές μεταφέρθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο εφημερεύον νοσοκομείο στο Ηράκλειο με συμπτώματα έντονης γαστρεντερίτιδας.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό τέθηκαν επί ποδός για να μπορέσουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους μαθητές και να τους χορηγήσουν ορούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Βενιζέλειο έσπευσε και ο Διοικητής, Νίκος Χαριτάκης. Οι μαθητές διαμένουν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και την Κυριακή είχαν πάει εκδρομή στην δυτική Κρήτη ενώ έκαναν στάση για φαγητό στο Ρέθυμνο. Όταν επέστρεψαν στο Ηράκλειο ένιωσαν έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: 22 μαθητές στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση
,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, 03:53

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης