Κρήτη: Κορυφώνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια - Συγκινητικό βίντεο από τους γονείς της

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 03:20
Κρήτη: Κορυφώνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια - Συγκινητικό βίντεο από τους γονείς της

Η αγωνία των γονιών, των συγγενών αλλά και των φίλων της Μάγιας που εξαφανίστηκε την ημέρα των Θεοφανείων κορυφώνεται.

Η Μάγια από τις 7 Ιανουαρίου δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της, οι οποίοι το μόνο που ζητούν από εκείνη είναι να τους πάρει ένα τηλέφωνο και να τους πει ότι είναι καλά.

Τόσοι τα συγγενικά της πρόσωπα όσο και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης εκτιμούν ότι η Μάγια βρίσκεται στην Κρήτη και έφυγε από το σπίτι της με την βοήθεια ενός φίλου της με τον οποίο είχαν σχέση τους τελευταίος μήνες και είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν από την πρώτη στιγμή ελέγξει αεροδρόμια και λιμάνια προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η 17χρονη κοπέλα έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης. Οι αστυνομικοί εκτός από το υλικό από τις κάμερες και τις μαρτυρίες υπαλλήλων, έχουν ενδιαφερθεί και για άλλα άτομα με τα οποία είχε φιλικές σχέσεις η 17χρονη.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κινητό της τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί από την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της ωστόσο το στίγμα του κινητού της δείχνει ότι βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας της, Γιώργος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για τον εντοπισμό της είτε απευθύνοντας εκκλήσεις μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου.

Σε μία ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσουν τη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί τους ανέβασαν ένα συγκινητικό βίντεο στο Youtube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του μπαμπά και στα Τούρκικα, μητρική γλώσσα της μητέρας.

 

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, 03:21