Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 29χρονος άνδρας που το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής μεταξύ μεταναστών στο Τυμπάκι στην Κρήτη. Στο ίδιο περιστατικό έχασε τη ζωή του και ένας 37χρονος, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις.

Ο 29χρονος Πακιστανός που έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, όταν περίπου 20 Πακιστανοί είχαν δώσει ραντεβού σε κεντρικό δρόμο της περιοχής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που είχαν μεταξύ τους για τα μεροκάματα.

Οι έντονες λογομαχίες εξελίχθηκαν σε άγρια συμπλοκή, με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν καδρόνια, ξύλα, ενώ βγήκαν μαχαίρια και… σκεπάρνια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος να δεχθεί μαχαιριά στο στήθος και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο, ενώ παράλληλα ο 29χρονος, ο οποίος τελικά εξέπνευσε στη ΜΕΘ, δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 29χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Μετά την άγρια συμπλοκή οι συμμετέχοντες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στην περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί, ηλικίας, 16, 31 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θάνατο του 37χρονου, καθώς και ακόμη 14 άνδρες για τη συμμετοχή τους στην αιματηρή συμπλοκή.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης