Μετά από πολυήμερες έρευνες οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν και έφτασαν στα ίχνη του οδηγού του ασημένιου Golf που παρέσυρε και τραυμάτισε στην λεωφόρο Κνωσού τον 55χρονο δικυκλιστή ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ύποπτος για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς το ασημί Golf που έχει στην ιδιοκτησία του φέρει εμφανή σημάδια τρακαρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι άνδρες της Τροχαίας από την πρώτη στιγμή ερευνούσαν κάθε βίντεο κλειστού κυκλώματος των επιχειρήσεων που υπάρχουν στην περιοχή ενώ παράλληλα χτυπούσαν κάθε… πόρτα για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για τον συγκεκριμένο τροχαίο.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 55χρονος

O 55χρονος δικυκλιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ έχει υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας χτυπήθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα από το ασημί ΙΧ, τη στιγμή που επιχειρούσε αναστροφή στη λεωφόρο και την ώρα που οι ελιγμοί στάθμευσης ενός άλλου οχήματος εμπόδιζαν την ορατότητα. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό που ο 55χρονος στην κυριολεξία εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο πέφτοντας με δύναμη στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του ΙΧ, όμως, φρόντισε να εξαφανιστεί, φοβούμενος πιθανώς τις ευθύνες.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης