Τέλος καλό – έστω και προσωρινά – στη νέα περιπέτεια για το δήμο Βιάννου, όπου το πρωί μετέβη συνεργείο της ΔΕΗ, για να διακόψει την ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών.

Αμέσως, ο δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία από την πλευρά της μπλόκαρε τη διαδικασία της διακοπής μέχρι να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ με τους βουλευτές του Ηρακλείου για να καταλήξουν σε μια κοινώς αποδεκτή λύση, που θα περιλαμβάνει ένα διακανονισμό στον οποίο θα μπορεί να ανταποκρίνεται ο δήμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την είδηση της διακοπής ρεύματος στο Δήμο Βιάννου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με λύπη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα για μια ακόμη φορά σήμερα την απειλή διακοπής ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου. Κατόπιν της επικοινωνίας μου με τη Διοίκηση της ΔΕΗ και τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ κ. Καραλάζο συμφωνήθηκε να δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση για τη μη διακοπή του ρεύματος στο Δήμο της Βιάννου. Επίσης, συμφωνήθηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί, εντός αυτής της ολιγοήμερης παράτασης, τριμερής συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, τον δήμαρχο της Βιάννου και τους 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα της την οριστική διευθέτηση-επίλυση του ζητήματος».

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Κόβουν το ρεύμα στο Δήμο Βιάννου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης