Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια συμπλοκής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 47χρονος δεν φέρει κάποιο εξωτερικό τραύμα ή κάποιο μώλωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η πίεση που δέχθηκε ήταν τέτοια που λιποθύμησε με τους γιατρούς να του βρίσκουν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι θεράποντες ιατροί τον υπέβαλαν σε τραχειοτομή προκειμένου να φύγει το αίμα. Παράλληλα όμως πρέπει να γίνει κι εμβολή κάτι που δεν μπορεί να γίνει στο Βενιζέλειο με τους γιατρούς να σκέφτονται σοβαρά το σενάριο να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, επικοινώνησε από τη πρώτη στιγμή με τους γιατρούς για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 47χρονου, στους οποίους και ανέφερε ότι μόλις κρίνουν ότι πρέπει να γίνει η μεταφορά του στην Αθήνα να τον ενημερώσουν προκειμένου να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο 46χρονος δε φέρει εμφανείς κακώσεις στο σώμα, αλλά έχει υποστεί ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, τα όσα λέει η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγο ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μεταφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:
Στην εντατική οπαδός του Εθνικού, Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014, 19:24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης