Σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 24χρονος, κάτοικος του Πετρωτό Τρικάλων ο οποίος μετά από καυγά παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 61χρονο αυτοκινητιστή στην πιάτσα ταξί της Σκιάθου.

Η δίκη προσδιορίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έγινε την Παρασκευή ξεκινώντας στις 15.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 20 .00 το βράδυ μετά από δύο αναβολές, προκειμένου ο σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι ταξιτζής να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονταν τις προηγούμενες ημέρες και να παραστεί στο δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγο του κλώτσησε και πέταξε σκαμπό στη θάλασσα που ανήκε στην πιάτσα των ταξί.

Μετά από παρατήρηση που του έγινε «άναψαν» τα αίματα, εγκαταλείποντας με το αυτοκίνητό του την πιάτσα ταξί στο λιμάνι της Σκιάθου, κίνησε με όπισθεν απειλητικά το αυτοκίνητο προς έναν ταξιτζή, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε τον 61χρονο ταξιτζή, ο οποίος εκτινάχθηκε 10 μέτρα, χτύπησε με το κεφάλι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και άντρες του Λιμενικού Σώματος Σκιάθου όπου και μετέφεραν τον άτυχο άνδρα αρχικά στο κέντρο υγείας Σκιάθου και μετέπειτα στο Νοσοκομείο Βόλου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της Υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:Νewsvolos
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης