Κοτανίδου: «Δεν ήρθε κανένα φάρμακο από την Αμερική για τον Αρχιεπίσκοπο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 15:49
Κοτανίδου: «Δεν ήρθε κανένα φάρμακο από την Αμερική για τον Αρχιεπίσκοπο»

Τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το φάρμακο το οποίο χορηγήθηκε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ήρθε από τις ΗΠΑ διέψευσε η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και διευθύντρια ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστασία Κοτανίδου.

«Δεν ήρθε κανένα φάρμακο από την Αμερική» είπε η κα. Κοτανίδου σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».

Με τη σειρά του ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, διοικητής του «Ευαγγελισμού», διευκρίνισε πως «όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».

Την Πέμπτη πιθανόν το εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο

Εξάλλου, σύμφωνα με το σημερινό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά» και είναι πιθανόν ο Αρχιεπίσκοπος να πάρει αύριο Πέμπτη εξιτήριο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 16:07