«Διασωληνώσαμε έναν 22χρονο χθες» αποκάλυψε η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στο θέμα των αρνητών του εμβολιασμού και σχολιάζοντας το γεγονός ότι Κύπριος γιατρός, αρνητής, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, σημείωσε: «Είναι μεγάλο θέμα, είναι πολύ σημαντικό να πάμε όλοι να εμβολιαστούμε. Υπάρχει τεράστια κουβέντα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για τις ατομικές ελευθερίες. Φυσικά υπάρχουν οι ατομικές ελευθερίες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο, ζούμε με άλλους ανθρώπους, άρα υπάρχουν κανόνες που αφήνουν εμάς να είμαστε ελεύθεροι και επιτρέπουν και σε όλους τους άλλους να είναι και ελεύθεροι και υγιείς» υπογράμμισε η κα. Γκάγκα.«Είμαστε ελεύθεροι στο μέτρο που δεν κάνουμε κακό στους άλλους» επισήμανε τονίζοντας την ασφάλεια των εμβολίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε να κάνουμε με μια πανδημία πολύ δύσκολη από την οποία κινδυνεύουμε. Χθες στο “Σωτηρία” διασωληνώσαμε έναν 22χρονο. Είναι μια αρρώστια πολύ δύσκολη που μπορεί να αφήσει κάποιους να την περάσουν στο πόδι, αλλά μπορεί να απειλήσει και να αφαιρέσει τη ζωή σε ανθρώπους που τις περισσότερες φορές έχουν προβλήματα ή μια κάποια ηλικία, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Έχουμε χάσει νέους ανθρώπους και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε» σημείωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης