Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό 78χρονου που αγνοούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, μιας και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην περιοχή της Κορυφής.

Τεράστια η επιχείρηση ανάσυρσης που στήθηκε από ομάδα της έκτης ΕΜΑΚ, καταφέρνοντας μετά από αρκετή ώρα να φέρουν στην επιφάνεια τη σορό του 78χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος κατάφερε τα ξημερώματα της Πέμπτης να φύγει από το παράθυρο του σπιτιού του δίχως να γίνει αντιληπτός από τα μέλη της οικογένειάς του και ακολούθησε τον δρόμο που οδηγεί προς τα κτήματά του, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον γκρεμό από τον οποίο έπεσε.

Έρευνες για τον εντοπισμό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του άνδρα, οι συγγενείς ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές και ξεκίνησαν και οι ίδιοι τη αναζήτηση σε διάφορα σημεία της κοινότητας.

Αστυνομία και Πυροσβεστική “χτένισαν” την περιοχή, ενώ έγινε χρήση και drone του οποίου η συμβολή όπως αποδείχθηκε ήταν άκρως σημαντική, αφού ήταν και αυτό που κατάφερε να εντοπίσει τον φακό που είχε μαζί του ο 78χρονος κοντά στον γκρεμό, στοιχείο που περιόρισε ουσιαστικά την περιοχή ερευνών.

Εντοπισμός της σορού

Χάρη στο στοιχείο αυτό, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο σημείο που αργότερα θα βρισκόταν νεκρός ο 78χρονος. Κατά τις έρευνες, ένας πυροσβέστης και ένας ανιψιός του εκλιπόντος κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη του στο σημείο που βρέθηκε ο φακός, στη θέση Γλίνες. Από τις ενδείξεις, ο ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται πως πέρασε πάνω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη πέφτοντας στο κενό από ύψος περίπου 70 μέτρων.

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης