Κορδελιό - Εύοσμος: Ο δήμαρχος θα υποβάλλει μήνυση για ψευδείς ειδήσεις

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 19:59
Κορδελιό - Εύοσμος: Ο δήμαρχος θα υποβάλλει μήνυση για ψευδείς ειδήσεις

Την πρόθεση του να κινηθεί νομικά εναντίον όσων διέδωσαν ψευδώς πως ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου μπήκε σε αυστηρό lockdown προκειμένου να δεχτεί δομή παράτυπων μεταναστών στα όρια του, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Στη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, ο κ. Μανδαλιανός σημείωσε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστό το αυστηρό lockdown, κάποιοι άρχισαν να διαδίδουν πως ο ίδιος έκανε κρυφή συμφωνία με την κυβέρνηση, για να φέρει 600 πρόσφυγες και μετανάστες από τα Γρεβενά, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε δομή στα όρια του δήμου. Οι φήμες έλεγαν πως το lockdown έγινε για αυτό το λόγο, με τον δήμο να έχει λαμβάνειν αποζημίωση 75 εκ. ευρώ.

«Δηλαδή δεν ξέρω τι σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορεί να βγάλει ένας ανθρώπινος νους, αλλά αυτά που μου είπαν τα ξεπερνάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «Και οι πορείες και όλες οι αντιδράσεις έγιναν με ψεύτικες ειδήσεις που μας εκθέτουν όλους. Δεν ξέρω ποιος διέδωσε όλα αυτά. Αναστάτωσε όλον τον δήμο, εξέθεσε και τη διοίκηση και όλο το δημοτικό συμβούλιο και εμένα, αλλά σκοπεύω να καταθέσω μήνυση κατ` αγνώστων σε όποιον διέδωσε αυτές τις ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να διαβάλει όλους εμάς. Ότι εμείς πήραμε και χρήματα» επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός.

Πηγή: grtimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 20:00