Κολωνός: O Mίχος έδωσε εντολή να αδειάσουν το μαγαζί του - Νέους παιδοβιαστές «δείχνει» η 12χρονη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 03:00
Κολωνός: O Mίχος έδωσε εντολή να αδειάσουν το μαγαζί του - Νέους παιδοβιαστές «δείχνει» η 12χρονη

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Το κορίτσι μιλά για νέους παιδοβιαστές, ενώ ο Ηλίας Μίχος, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, έδωσε εντολή να αδειάσουν το μαγαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, λογιστής του Ηλία Μίχου αλλά και κάποιοι συγγενείς του πήγαν στο μαγαζί του 53χρονου και -δύο μήνες μετά από τη σύλληψή του- πήραν ταμειακές μηχανές, έγγραφα αλλά και προϊόντα που είχαν αλλοιωθεί.

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος είχε σύμβαση μίσθωσης αορίστου χρόνου για τον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο, για την ιδιοκτήτρια είναι πλέον ανεπιθύμητος. Οι δικηγόροι έχουν αναλάβει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να λήξει ομαλά η υπόθεση, σύντομα λοιπόν το μαγαζί θα αδειάσει όλο για να περάσει σε άλλα χέρια.

Νέους παιδοβιαστές «δείχνει» η 12χρονη

Η 12χρονη είναι στην αγκαλιά της θείας και της γιαγιάς της. Είναι όμως σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κλαίει, δεν τρώει, ζητάει τη μητέρα της, δε θέλει να βγει έξω. Τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί.

Όπως λέει, υπάρχουν κι άλλοι που τη βίασαν και δεν τους έχει πιάσει ακόμη η Αστυνομία. Πρόκειται για ανθρώπους από το περιβάλλον του Μίχου, σύμφωνα με τη 12χρονη.

Η μικρή λέει επίσης πως ο Μίχος είχε κι άλλο κινητό, το οποίο ο 53χρονος φέρεται να εξαφάνισε στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν τον ενημέρωσε η θεία της 12χρονης πως θα πάει στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια έχει στα χέρια της τα στοιχεία ενός νέου προσώπου που έβαλε στο «κάδρο» ο Μίχος, έναν Γιώργο, που σύμφωνα με τον Μίχο εξέδιδε τη 12χρονη.

Η μητέρα της μικρής περιμένει ακόμη την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 10:19