Στις φλόγες «τυλίχθηκε» εργοστάσιο της Α’ Βιομηχανική Περιοχής στον Βόλο. Πιο συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο «Καρακάτσανης», με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δίνει μάχη με τις φλόγες για την κατάσβεσή της, ενώ συνεχίζονται οι μικροεκρήξεις εντός του εργοστασίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φλεγόμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις ανήκουν στη μη λειτουργούσα εταιρεία «Καρακατσάνης» και είναι άγνωστο για το πώς ξεκίνησε η φωτιά, ενώ στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου έχει σπεύσει όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής της ΒΙΠΕ Βόλου, αλλά και 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες από την πυροσβεστική δύναμη του Βόλου, και δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της, ενώ δυνάμεις προς ενίσχυση έχουν κληθεί και από την γειτονική Λάρισα.

Όλη η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς μαύρους καπνούς που είναι ορατοί όχι μόνο από το κέντρο του Βόλου, αλλά και από το Νότιο Πήλιο, αλλά και από τον θεσσαλικό κάμπο.  Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστης αξίας, καθώς κάηκαν προϊόντα και μηχανήματα.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής, καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και αν αποτρέψουν την περεταίρω επέκτασή της.

Στην έκθεση vintage αυτοκινήτων έμαθε για τη φωτιά στο εργοστάσιό του

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» Κ. Καρακατσάνης, είναι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Α΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
Την ώρα που οι μαύροι καπνοί τύλιξαν την περιοχή, ο ίδιος βρισκόταν με μέλη της οικογένειάς του στην παραλία του Βόλου για την έναρξη της έκθεσης vintage αυτοκινήτων.

Η είδηση για τη φωτιά κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και δεν άργησε να γίνει γνωστό ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο εργοστάσιο. Πανικοβλημένος ο Κ. Καρακατσάνης έφυγε άρον-άρον από τον χώρο, για να μεταβεί στη Βιομηχανική Περιοχή, αφήνοντας “παγωμένο” το κλίμα πίσω του.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης