Κλειστά θα είναι σήμερα σε όλη την χώρα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ λόγω 24ωρης απεργίας των πρακτόρων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ειδικό τέλος σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ) κάνει λόγο για «εχθρική ενέργεια εναντίον του κλάδου» από πλευράς της κυβέρνησης. Πράκτορες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας σήμερα προς το Υπουργείο Οικονομικών. Οι πράκτορες επισημαίνουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης απειλούν την επιβίωσή τους και καλούν όλους τους πράκτορες του ΟΠΑΠ να συμμετέχουν στην απεργία και στην πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους πράκτορες, το ειδικό τέλος 0.05 ευρώ που επιβλήθηκε σε όλες τις στήλες όλων των τυχερών παιχνιδιών (μόνο) του ΟΠΑΠ, δεν καλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης, θα φέρει λιγότερα έσοδα στα κρατικά ταμεία, και -το σημαντικότερο- ευνοεί τον παράνομο τζόγο.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της επιβολής του ειδικού τέλους στα παιχνίδια του Οργανισμού.

Διαβάστε επίσης:
ΟΠΑΠ: «Όχι» στο Ειδικό Τέλος λένε οι πράκτορες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης