Αυξάνονται τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα κλοπής σωλήνων χαλκού από παροχές φυσικού αερίου σε διαμερίσματα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό είναι επικίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς. Μετά τις κλοπές καλωδίων χαλκού φαίνεται ότι οι δράστες έχουν βάλει στο μάτι αυτούς τους συγκεκριμένους σωλήνες, οι οποίοι έχουν μεγάλο βάρος και έτσι πουλώντας τους στα χυτήρια κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με καταγγελία στη zougla.gr, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας, χθες βραδινές ώρες, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν κομμάτι από σωλήνα φυσικού αερίου πολυκατοικίας και συγκεκριμένα σε σημείο κοντά στον μετρητή .Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή και από μια γυμνή φλόγα ,σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και έκλεισαν την γενική παροχή, προκειμένου να μην υπάρχει διαρροή, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν ειδικό συνεργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά. Σφραγίστηκε ο μετρητής μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί κι άλλα κρούσματα.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης