Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στον Βύρωνα από τη ΔΙ.ΑΣ.

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 10:17
Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών στον Βύρωνα από τη ΔΙ.ΑΣ.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης κατόρθωσαν, μετά από καταδίωξη, να συλλάβουν δύο ληστές που είχαν κλέψει ένα χρηματοκιβώτιο μαζί με ένα τζιπ από μάντρα.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το Facebook ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας απονέμοντας τα εύσημα στους συναδέλφους του.

Περιπετειώδης καταδίωξη διαρρηκτών χθές το βράδυ για την άμεση δράση. Η ώρα ήταν 03:15 όταν το Α 4-1 περιπολικό της Γ...

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Μπαλάσκας στις Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

 

Όπως αναφέρει, επρόκειτο για μια περιπετειώδη καταδίωξη που ξεκίνησε μετά από σήμα που έλαβε η Άμεση Δράση για διάρρηξη σε μάντρα αυτοκινήτων επί της Λ. Καρέα στον Βύρωνα.

Το όχημα, που μόλις είχε κλαπεί από τη μάντρα, ανέπτυξε ταχύτητα, αλλά οι άνδρες της Άμεσης Δράσης είχαν βοήθεια και από περιπολικά.

Το κλεμμένο όχημα κατέβηκε την Κατεχάκη, μπήκε Μεσογείων, Παππαδά και φάνηκε ότι δεν θα σταματούσε. Ωστόσο, στο τέρμα της οδού Δάφνης στο Π. Ψυχικό, έσπασε την μπάρα εισόδου στο παλιό λατομείο, όπου και το εγκατέλειψαν οι δράστες, οι οποίοι προσπάθησαν να ξεφύγουν αλλά συνελήφθησαν. Στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν και το χρηματοκιβώτιο καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 10:22