Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σε δασική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Όλα ξεκίνησαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, σύμφωνα με το xanthinea.gr, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 32χρονο οδηγό του αυτοκίνητου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός όμως δε συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του με το περιπολικό να τους καταδιώκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, ο δράστης εισήλθε στην Εγνατία Οδό, όπου ακινητοποίησε το όχημά του και μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν, πεζή, σε φυγή, σε παρακείμενη δασώδη έκταση.

Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 32χρονο, δεν κατέστη όμως εφικτός ο εντοπισμός του συνοδηγού, ο οποίος αναζητείται.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, επτά μη νόμιμους μετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 32χρονου περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα  αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης