Ομαλά και χωρίς προβλήματα άνοιξαν στις 07.00 το πρωί οι κάλπες στα 225 εκλογικά τμήματα της Κέρκυρας, μεταξύ των οποίων και τρία ετεροδημοτών.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοίκησης Γεωργία Προκοπιάδου, δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα, με τις περισσότερες εφορευτικές επιτροπές να βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα, ενώ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μετέβησαν στο νησί από χθες το απόγευμα και παρέλαβαν το εκλογικό υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα η προσέλευση των πολιτών χαρακτηρίζεται μικρή, καθώς, όπως φαίνεται, οι Κερκυραίοι προτίμησαν το πρωί να επισκεφτούν τις κοντινές παραλίες, παρά τις κάλπες.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο καιρός θα αλλάξει εντός των επόμενων ωρών, οι εκπρόσωποι των κόμματων επισημαίνουν «ότι η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγαλύτερη μετά το μεσημέρι».

Ο αριθμός των υποψήφιων βουλευτών, που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες 16 κομματικών ψηφοδελτίων που ανακήρυξε το Πρωτοδικείο Κέρκυρας για να συμμετάσχουν στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ανέρχεται στους 56, με τα ψηφοδέλτια εννέα κομμάτων να είναι πλήρη, δηλαδή με πέντε υποψηφίους, δύο να έχουν τρεις και τα υπόλοιπα πέντε, από έναν υποψήφιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης